Tuesday, June 8, 2010

Andrea Reuter i Lilla onsdag - sista avsnittet!

This post's in Swedish. It's about the last episode of our tv show - airing tonight!

Idag sänds sista avsnittet av Lilla onsdag, kl. 21:30 på FST5. Andrea Reuter är gäst, André och hon myser sig igenom film, tysk techno, språkfascism, Leonard Cohen och groupies. Det är nu bara så att Andrea är väldigt rolig och André är i toppform.

En liten överraskning utlovas på slutet. Varmt välkomna!

6 comments:

 1. moi!
  Katsoin juuri kaksi edellistä Lilla onsdagin jaksoa ja täytyy sanoa, että tämä on ehkä viehättävin keskusteluohjelma ikinä. Rento ja hauska ja juuri siksi ihmiset puhuvat oikeista asioista ihmeen vaivattomasti. Toivottavasti jatkatte hommia samaa malliin!

  ReplyDelete
 2. Aaah, suoraan sydämeen meni palaute. Tack Minna. Jeee!

  ReplyDelete
 3. Som sagt var det en fantastisk säsong! Gillade de små glimtarna av dans som sedan fick avsluta det sista avsittet. Sjukt bra fiilis! Och Andrea R var ju hur skön som helst. Hurra för er!

  ReplyDelete
 4. Peppe! Du din sockerbagare! I know it's not good for me, but I love it!!! Tack <3

  ReplyDelete
 5. Hej Thomas!

  Superbra arbete med Lilla onsdag! Jag har väntat på att "Deus ex machina" ska titta fram som på solens uppgång (inte för att jag väntar på solen särskilt ofta, speciellt inte nu när den går upp mitt i natten, så liknelsen suger). Det har varit ett stort plus med lite djupare frågeställningar som motvikt till Andrés humorbabbel (som jag också älskar). Puss på er! Serien fortsätter väl?

  ReplyDelete
 6. Hej Pamela, ååh, tack ska du ha! Får se om vi fortsätter, vet inte. Vi gör gärna nya program, men allt hänger inte på oss. Hoppas.

  ReplyDelete